DARRERES NOTÍCIES

Avís legal

L’accés a aquest lloc web està subjecte a condicions:

  • Poliedre_Bcn de http://www.poliedrebcn.cat està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons:
  • Sou lliures per: copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra artistes representats que difon la plataforma digital.
  • Heu de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el llicenciador (però no d’una manera que suggereixi que us donen suport o rebeu suport per l’ús que feu l’obra).
  • No podeu utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials.
  • Si altereu o transformeu aquesta obra, o en genereu obres derivades, només podeu distribuirl’obra generada amb una llicència idèntica a aquesta.

Polidre_Bcn no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta entitat.

Polidre_Bcn no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Polidre_Bcn es reserva la facultat de modificar unilateralment i sense avís previ, sempre que ho consideri oportú, l’estructura i disseny del lloc web, així com de modificar o eliminar els serveis, continguts i condicions d’accés i/o ús del lloc web.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

D’acord amb allò que s’ha establert per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la informació de caràcter personal és considerada confidencial i reservada.

Igualment, d’acord amb la LOPD les persones de les quals se’n tingui dades de caràcter personal, podran exercir els seu dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació per escrit a info@poliedrebcn.cat

Polidre_Bcn no es fa responsable de l’opinió dels seus col·laboradors en les publicacions.

La informació continguda en aquest lloc web és correcta excepte error o omissió.